Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські підприємці переходять на цифрові технології (Відео)

11 лютого сплив термін подачі звітності підприємців про роботу у 2019 році. У Центрі обслуговування платників Херсонської податкової інспекції ці дні були особливо напруженими, оскільки частина підприємців відкладає подачу декларацій до останнього.

У Центрі було відкрито додаткове вікно і залучена більша кількість податківців для обслуговування представників суб’єктів господарювання.

Близько 70% підприємців, які стоять на обліку в Херсонській податковій інспекції, вже перейшли на звітування в електронному вигляді.

«Останніми роками у ДПІ Херсона працює електронний кабінет платника податків. Для того, аби перейти на подачу електронної декларації, підприємцю необхідно мати цифрово-електронний підпис і надіслати заяву про приєднання до договору до інспекції, де зареєстрований суб’єкт господарювання. У Центрі обслуговування платників є спеціалісти, які надають консультації всім, хто хоче відкрити власну справу: яку систему оподаткування обрати, як отримати цифровий підпис тощо», – розповіла начальниця Херсонської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній республіці Крим та м. Севастополі Світлана Сидорович.

Центр обслуговування платників був відкритий у грудні 2012 року. Щодня сервісними і адміністративними послугами користуються близько тисячі осіб.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН