Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За місяць херсонці поповнили бюджет, сплативши 632 мільйони податків

Січень минув швидко, проте не залишилася непомітною робота податківців та платників податків області. За місяць бюджет отримав 632 мільйони гривень «херсонських» податків.

За перший місяць 2020 року платники податків Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 632,4 млн. грн. податків та зборів. Податкові відрахування херсонських платників зросли на 39 млн. грн. більше ніж торік.

Надходження місцевих бюджетів нашої області зросли на 36,4 млн. грн. або 111 відс. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склали 382,7 млн. грн. податків. До державного бюджету херсонські бізнесмени перерахували 249,7 млн. грн. або на 2,6 млн. грн. більше минулорічного періоду 2019 року.

Також бізнес-спільнота Херсонщини на 33,4 млн. грн. збільшила сплату єдиного соціального внеску та протягом січня цього року спрямувала 329,5 млн. грн. ЄСВ на казначейські рахунки області.

Завдяки платникам податків нашої області, які чесно виконують свій конституційний обов’язок та своєчасно сплачують кошти до бюджетів усіх рівнів, стабільно наповнюються державні та місцеві скарбниці, вчасно надходять кошти для зобов’язань держави щодо пенсійних та інших соціальних виплат.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН