Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина сплатила до бюджету 8 мільярдів гривень податків

Як повідомили спеціалісти управління моніторингу ризикових операцій та доходів  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за 11 місяців цього року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 7925 млн. грн. податків і зборів. Це на 1245 млн. грн. більше, ніж у січні – листопаді 2018 року.

Із загальної суми надходжень до державного бюджету перераховано     3484 млн. грн., це перевищує минулорічний показник на 24 відс. або 656 млн. грн. податків і зборів.

До місцевих бюджетів Херсонщини надійшло 4441 млн. гривень. З початку року місцеві громади області отримали у своє розпорядження майже на 15 відс. більше ніж торік, що в фінансовому еквіваленті складає 588 млн. гривень.

Із початку року зібрано 3134 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Приріст надходжень єдиного соціального внеску складає понад 23 відсотка.

Завдяки платникам податків нашої області, які сумлінно виконують свій конституційний обов’язок та своєчасно сплачують кошти до бюджетів усіх рівнів, державна та місцеві скарбниці отримують фінансування для реалізації соціальних програм і виконання зобов’язань держави щодо пенсійних та інших соціальних виплат.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН