Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська школа №8 сформувала середовище «Нової української школи»

На другому році впровадження концепції «Нової української школи» колектив Новокаховської спеціалізованої школи №8 з поглибленим вивченням англійської мови сформував нове українське середовище для навчання і виховання першачків у відповідності з вимогами держави. Школа прийняла чотири перших класи – 120 шестиліток, які навчаються в нових умебльованих кабінетах, з усім необхідним дидактичним матеріалом і оргтехнікою. Обладнання доставлено до навчального закладу заздалегідь завдяки надходженню державної субвенції і коштів міського бюджету. За програмою «Нової української школи» в закладі вже навчаються 211 учнів.

«Торік ми прийняли три перші класи, які стали першопрохідцями впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти. Як і минулого року, так і цьогоріч ми відчуваємо підтримку наших ідей і потреб з боку міської влади. Ми бачимо результати впровадження вже зараз. Розвиток 10 компетенцій учнів дав змогу нашим другокласникам скоріше соціалізуватись, використовувати набуті знання і навички у повсякденні. Діти можуть спілкуватись під час уроку один з одним, а не лише слухати вчителя і виконувати його завдання, вони вчаться працювати у команді і розв’язувати певні задачі, проблеми разом», – поділилась директорка Новокаховської спеціалізованої школи №8 з поглибленим вивченням англійської мови Оксана Олійник.

Зараз у школі навчаються 818 учнів, у кожному з 30 класів нараховується не менше 30 дітей. Заклад, який надає поглиблені знання з англійської мови, користується популярністю серед новокаховчан. Найчастіше своїх дітей приводять до школи її колишні випускники, які цінують високий фах закладу освіти.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН