Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль поважних людей “Золотий вік” відбудеться цими вихідними у Херсоні

Вже третій рік поспіль, команда однодумців шукає небайдужих благодійників та волонтерів за для того, щоб запросити Херсонців Поважного Віку на яскраву, чуттєву, наповнену емоціями та сюрпризами подію! Інформаційніі локації, консультації досвідчених експертів у різних сферах нашого життя, майстер-класи та спілкування з друзями – з 12.00 до 14.00 на вас чекає Інформаційний ярмарок.

О 14.00 кращі артисти Херсонщини подарують всім гостям свій талант та гарний настрій – запрошуємо на Гала-концерт Фестивалю “Золотий Вік”!

О 16.00 всіх гостей запрошує “Танцмайданчик в стилі Ретро” – знайомі та улюблені мелодії у виконанні Оркестру Національної Поліції і яскравих солістів не залишать байдужими любителів потанцювати!

А ті, хто хоче спробувати підкорити глядачів своїми вокальними здібностями – будь ласка, приймайте участь у ” Караоке по-херсонські!”

Варто казати, що яскраві фотозони не залишать байдужими нікого! А професійні фотографи, які відгукнулися на наше запрошення, зроблять такі фото, що будуть нагадувати найбільш яскраві моменти Фестивалю та дарувати тепло протягом довгого часу!

Фестиваль ” Золотий Вік” проходить при сприянні Херсонського міського голови та депутатів Херсонської міської ради.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН