Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся фестиваль “Золотий вік” (фото)

“Маємо брати приклад із подружніх пар, які  після 50 і більше років спільного життя, знову стали на весільний рушник! Мудрість, добро, тепло, відданість, терпіння та взаємопідтримка! – вони зберегли і пронесли крізь усі роки ці якості. Сьогодні я бачив справжнє щастя. І воно живе в родинному колі!”, – такі щирі емоції у Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе” викликала урочиста шлюбна церемонія “50 відтінків кохання” в рамках проведення Третього фестивалю для літніх людей «Золотий вік». Підтримка цього душевного проекту стала для нього доброю традицією.

Пари побралися ще раз. Але тепер свідками їхнього “Так!” стали діти, онуки та навіть правнуки!
Ініціатор проведення заходу, керівник Громадської організації “Громада UA” Наталія Шатілова-Погасій зазначила: “Вже третій рік ми одружуємо наші золоті пари! Вони разом 50 і більше років. Є навіть з 68-м стажем! Ми усі разом бажали нашим знову молодятам здоров’я, родинного затишку і любові. Співорганізатором свята виступила Креативна агенція “Слон”, підтримало міське управління культури. Наш друг, лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков потурбувався про фінансування заходу і вручив кожній парі подарунки. Було дуже приємно зібратися у такій чудовій, родинній атмосфері в кіно-концертній залі “Ювілейний”!

Організатори потурбувалися про різноманіття святкових локацій. Протягом двох днів бабусі та дідусі розважалися, спілкувалися, танцювали та ярмаркували!

Серед учасників Фестивалю виявилося багато рукодільниць. Їх творчі, а також практичні вироби із задоволенням купували гості. В’язані іграшки, носочки і капелюшки, картини, гобелени, квіти – очі просто розбігалися! А ще приємніше і тепліше стало, коли мудрі і шановні земляки закружляли у ретро-танцях! 
Відпочивали з користю: також у “Ювілейному” можна було безкоштовно проконсультуватися з фахівцями та юристами в питаннях оформлення особистих документів, субсидій, пенсії тощо. А завершилось все яскравим концертом. 

До слова, серед золотих подружніх пар Херсона, які цими вихідними приймали теплі вітання, були і батьки Юрія Рожкова. Вони зізнались, що підтримувати справжні доброзичливі стосунки у сім’ї їм допомагають діти. Від успіху вже дорослих, успішних і турботливих дітей вони черпають сили жити та насолоджуватися життям!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН