Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці розпочалася традиційна благодійна акція “Милосердя”

Доброю традицією стало щорічне проведення у Новій Каховці благодійної акції «Милосердя», організація якої цього року проходить відповідно до розпорядження Новокаховського міського голови від 11 вересня 2019 року № 279-р «Про підготовку та проведення Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя».

 

Про це кореспонденту Online НК повідомила директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новокаховської міської ради Людмила Логвінова.

 

Милосердя та доброта ще з давніх часів були невід’ємною частиною українського народу. Цілком природнім і закономірним вважалося допомогти знедоленому, дати притулок, поділитися шматком хліба.

 

Милосердя – це миле серце, а значить, дбайливе і чуйне. Таке серце притаманне тільки людям, здатним співпереживати і співчувати. Добра справа прикрашає людину.

 

Ми звертаємося до керівників установ, підприємств, організацій всіх форм власності і господарювання, до всіх небайдужих людей виявити волю та прийняти участь в акції «Милосердя», в міру своїх можливостей здійснити особистий внесок у поліпшення матеріального становища тих людей, які потребують цього особливо через територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), який знаходиться за адресою: вул. Історична, буд. 18, телефон – 4 21 16.

 

Давайте спільно розв’язувати насущні проблеми людей старшого покоління, інвалідів, одиноких ветеранів – усіх, хто чекає на нашу допомогу та підтримку.

 

Милосердя є найвищою формою людського існування.

 

Заздалегідь вдячні Вам за доброту, чуйність і милосердя.

 

Наш рахунок: Р/р 31550343262248, ГУ ДКСУ у Херсонській області, МФО 852010, ЄДРПОУ 35453362, Територіальний центр, Благодійна акція «Милосердя».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН