Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці розпочалось будівництво першого стаціонарного майданчика зі стріт-болу

Хто на канікули, а хто втілювати дитячі мрії! Так, початок літа в Новій Каховці ознаменувався стартом будівництва першого стаціонарного майданчика зі стріт-болу на території однієї з найбільших шкіл міста- СЗОШ-8.

Про це редакції Online Нова Каховка повідомив депутат міської ради, керівник ГО ДЮСШ з баскетболу “ІМПУЛЬС” Віталій Перетятько.

“Це лише початок маштабного проекту, який ініціювали активісти ГО ДЮСШ з баскетболу “ІМПУЛЬС”. Завдяки підтримці ідеї зі сторони директорки школи Оксани Олійник та мера міста Володимира Коваленка, вже в липні цього року відбудуться перші відкриті змагання, на які запрошуємо всіх бажаючих.

Даний проект-це лише початок в покращенні спортивного благоустрою міста, метою якого є популяризація баскетболу як виду спорту та якомога більшого залучення дітей до здорового способу життя. Найцікавіше ще попереду! Важливо лише пам’ятати, що свою реальність ми формуємо самі: спільними злагодженими зусиллями батьків, волонтерів, спортивного активу міста та громадських діячів народжується нова формація молоді, за якою стоїть краще майбутнє нашої країни”, – зазначив керівник громадського об’єднаня.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН