Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Новокаховської громади розпочалася Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя»

Кожного року на початку вересня розпочинається Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя», організація якої проходить відповідно до розпорядження Президента України від 14 вересня 2000 року № 280/2000-р «Про щорічне проведення Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя» та розпорядження міського голови від 01 вересня 2021 року №272-р «Про організацію та проведення на території Новокаховської міської територіальної громади Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя» з метою привернення уваги суспільства до проблем найбільш соціально незахищених верств населення, поліпшення умов їх життя шляхом надання адресної матеріальної та грошової допомоги та необхідності постійної уваги до проблем осіб з інвалідністю, людей похилого віку.

Милосердя – це прагнення всім серцем допомогти іншим, підтримати в радості та втішити у біді. Воно проявляється у співчутті та доброті до людей.

Колектив територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) запрошує до участі в акції «Милосердя» керівників установ, підприємств, організацій всіх форм власності й господарювання та всіх небайдужих людей.

Будьмо милосерднішими, адже чим більше в житті милосердя, тим менше стане страждань і горя, тим краще стане наш світ і наше життя в цілому.

Заздалегідь вдячні Вам за доброту, чуйність і милосердя.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новокаховської міської ради
Адреса: м.Нова Каховка, вул. Історична, 18

Наш рахунок:
Р/р UA 32 820172 0314241004302062248
Держказначейська служба України, м. Київ
ЄДРПОУ 35453362

Новокаховська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН