Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сиваська школа святкує 55 – річний ювілей разом із шефами-фіскалами

Довгоочікуване й улюблене свято всіх школярів – День знань – відзначили в Сиваській спеціальній школі-інтернаті Новотроїцького району. На заході панувала особлива урочиста атмосфера, адже у вересні навчальному закладу виповнюється 55 років із дня заснування! Традиційно, в гості до вихованців закладу завітали фіскали області – шефи школи. Нині тут навчається 98 дітей-сиріт, із різними вадами здоров’я, які потребують тепла, турботи й підтримки, серед них 10 першокласників.

Із першим навчальним днем дітей привітав начальник ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим та голова Ради Херсонської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС Вікторія Арустамян. Вітаючи викладачів та учнів, податківці побажали міцного здоров’я, впевненості у власних силах та прагнення до нових знань по сходинках науки, здійснення заповітних мрій та мирного неба!
За існуючою традицією вихованці отримали солодощі та фрукти, шкільне приладдя. До святкового ювілею податківці придбали кухонне оснащення, полиці для взуття та допомогли провести поточний ремонт приміщення спального корпусу та шкільної їдальні.

Постійна підтримка та допомога вихованцям навчального закладу – внесок державних службовців у безтурботне дитинство та щасливе майбутнє дітей.

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН