Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонcькі роботодавці легалізували 6487 найманих працівників

Тільки протягом листопада п. р. 4154 роботодавця Херсонщини подали 6487 повідомлень про прийняття на роботу найманих працівників у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України. Для порівняння, за аналогічний період минулого року до органів ДФС області надійшло 5841 повідомлення про прийняття працівників на роботу від 3660 роботодавців, пише НК онлайн.

За інформацією спеціалістів управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі активно оформлювали найманих працівників підприємства торгівлі – 1296 працевлаштованих осіб, суб’єкти господарської діяльності у сфері послуг пасажирських та вантажних перевезень – 526 осіб, підприємства ресторанної галузі – 242 особи, підприємства, які здійснюють будівництво житлових і нежитлових приміщень, повідомили про 192 наймані особи.

Роботодавці Херсонщини! З 05 жовтня 2018 року, відповідно затвердженого спільного графіку перевірок, спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі приймають участь у комплексних заходах, спрямованих на детінізацію зайнятості доходів населення на Херсонщині. Перевірки тривають.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН