Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На бериславському «Старті» знайшли ринкових «нелегалів»

Днями спеціалісти Бериславського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Cевастополі спільно з представниками Бериславського відділу поліції ГУНП в Херсонській області провели спільний рейд по легалізації підприємницької діяльності на території майнового комплексу ТОВ «Старт».

 Під час проведення заходів щодо реєстрації підприємницької діяльності та легалізації найманої праці суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на ринковому містечку, фіскали обстежили 10 торгових місць. На одного підприємця, який здійснював роздрібну торгівлю овочами та фруктами, складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 164 КУпАП (ведення  господарської діяльності без державної реєстрації), який буде направлено до Бериславського районного суду Херсонської області.

Ще одного «ринкового» бізнесмена, який жваво продавав продукти харчування в асортименті (консерви, чай, кава) на вул. Привокзальній фіскали області встановили під час чергового рейду з легалізації підприємницької діяльності на ринкових містечках у м. Херсоні. На підприємця складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 164 КУпАП (ведення  господарської діяльності без державної реєстрації), який переадресовано до Херсонського міського суду Херсонської області.

 Наразі зусилля спеціалістів фіскальної служби області направлені на створення однаково легальних умов ведення бізнесу для всіх суб’єктів господарювання Херсонської області та виховання у підприємців податкової дисципліни. Перевірки тривають.

ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН