Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Volkswagen T-Roc зібрав друзів у Human Elite Hall

T-Roc – компактний міський кроссовер, новинку від Volkswagen Центр Херсон, було презентовано 26.07 у концерт холі Human Elite Hall. 

Volkswagen T-Roc  вразив своєю універсальністю, малою витратою палива та можливістю використовувати авто комфортно будь де : на бездоріжжі, на трасі, на пляжі, в лісі, у місті. Місткий багажник об’ємом у 445 л, можливість установити бокс на дах, великий дорожній просвіт, новий економічний 1,5 літровий бензиновий двигун з турбіною, та потужністю 150 к/с –  все  це  чудово поєднав в собі Volkswagen T-Roc.  А головне, що вразило кожного – це безпека. Розумне авто  включає у себе систему автоматичного гальмування з ідентифікацією пішоходів, контроль знаків та моніторинг сліпих зон. Будьте спокійними за кермом Volkswagen. І ще одна новина, дуже приємна новина, ціна,  від 24 990 у.о. Автомобіль можливо придбати як в кредит, так і в лізинг. Ця пропозиція діє як для фізичних так й для юридичних осіб.

Серед  різноманітної шоу програми, з численними подарунками та  розіграшами, 2 новеньких автомобіля у різному забарвлені дивували гостей, власників Volkswagen та інших брендів. 

Volkswagen T-Roc підійде саме вам, якщо ви стильний, впевнений в собі чоловік, або молода, чарівна, жінка, якщо Ви велика щаслива родина. Він підійде кожному, якщо Ви йдете в ногу з часом та розумієтесь на нових технологіях. Якщо ви аграрій, підприємець, лікар, IT-шник або моряк – цей автомобіль саме для Вас! Багато присутніх, володарі інших брендів авто, відмітили, що з радістю обміняють свій авто на Volkswagen T-Roc, бо це унікальний універсальний автомобіль, що підійде кожному. Зранку чоловік, після обід дружина – використовувати його може будь-хто у родині. 

Human Elite Hall пригощав гостей шампанськім. Це чудове місце для зустрічі з друзями, відпочинку з гостями міста та місце збору місцевих гурманів, що цінують високу якість кухні.

Вечірка була веселою та яскравою, наприкінці представники Volkswagen Центр Херсон запросили гостей на тест-драйв та оголосили ексклюзивну пропозицію для 5—ти найспритніших, хто першими замовить Volkswagen T-Roc – Volkswagen Центр Херсон дарує повну страховку КАСКО на рік.

Volkswagen Центр Херсон, т. 0503880708

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН