Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулось відкриття сучасної європейської виробничої лінії на підприємстві «Планета РС»

24 липня на території будівельної компанії «Планета РС» відбулося відкриття нової європейської технологічної лінії з виробництва вібропресувальних бетонних виробів: тротуарна плитка, дорожній бордюр, відливи й т.д.

На офіційному відкритті був присутній Голова Херсонської Міської Ради Володимир Миколаєнко: «Мені радісно, що “Планета РС” інвестує у розвиток нових технологій на Херсонщині.  На підприємстві створюються робочі місця, а це – податки до міського бюджету – це все дуже важливо для мiста. Зараз важко знайти подiбний приклад підприємця, котрий постійно розвивається та працює за європейськими стандартами. «Планета РС» – це найпотужніший виробник будівельної продукції в місті та області».

Гостям була продемонстрована інноваційна для будівельного ринку Херсона європейська модель вібропресу  RH 1000 з німецькими складовими та сам процес виробництва.  Дане обладнання дозволяє підвищити якісні характеристики залізобетонних виробів за рахунок мінімізації впливу людського фактора на виробничий процес.

«Установка  унікального європейського обладнання обумовлена потребами будівельного ринку Херсона та області. Сучасне європейське обладнання дозволить поставляти високоякісну продукцію за низькою ціною завдяки технології застосовуваної на цій лінії. «Планета РС» рухається в «ногу з часом», та щорічно застосовує новітні технологічні розробки», – зазначила секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

 

Варто зазначити, що  «Планета РС» була залучена в будівництві ТРЦ «Фабрика», супермаркету «Оскар», приватних будинків не тільки в Херсоні, а й гіпермаркетів «Ашан», заводу Procter&Gamble, заводу «Інагро» в Україні.

Відкриття інноваційного заводу дозволяє забезпечувати не тільки високу якість бетонної та залізобетонної продукції, але і стане яскравим прикладом сучасної культури виробництва.

Довідка. Компанія «Планета РС» працює на будівельному ринку України з 2006р. Багаторічний досвід, наявність досвідчених спеціалістів, велика матеріально-технічна база, будівельне устаткування та унікальна техніка для Херсонської області (автобетононасос телескопічний довжиною 41 м, 10-ти та 7-ми кубові автобетонозмішувачі)  все це дозволяє компанії здійснювати широкий комплекс будівельно-монтажних робіт в сфері промислового та цивільного будівництва.

Основні напрямки:

промислові підлоги;

безкаркасні ангари (які швидко монтуються, мають велику площу) для зберігання с/г та іншої продукції;

 виготовлення бетону (марки бетону від М75 до М500, сцецбетон, зимовий бетон);

тротуарна плитка (в колекції є не тільки звичайні форми, але й такі яких ви не знайдете ніде у місті);

залізобетонні вироби (фундаментні блоки, кільця стінові, дорожні плити).

 

 

ТОВ «Планета РС»

М. Херсон, вул. Нафтовиків, 131

+38 (050) 366 50 01

planetars.com.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН