Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Все більше жителів Херсонщини обирають здоров’я

Черговий етап впровадження соціальної медичної програми “Херсонщина обирає здоров’я” на Голопристанщині триває. Жителі Олексіївки, Чорноморська, Олександрівки, Нововолодимирівки, Добропілля вже стали учасниками Програми.

Мобільна бригада лікарів провела понад 100 безкоштовних медичних оглядів для жінок та дітей у цих 6 населених пунктах. Цікаво, що лікаірі-педіатри, які працювали в районі, зазхначають, що батьки тут уважно ставляться до здоров’я дітей, вчасно роблять дітям щеплення та правильно доглядають за ними.

Щодо жінок, які проходили медогляди, то найкращий показник піклування про себе – це те, що поки у жодної з пацієнток не виявлено онкопатологій. Одна дуже високий показник жінок, яким необхідно дообстежитися в ендокринолога.

Крім педіатра та гінеколога до роботи на виїздах у цих селах долучався й стоматолог.

Нагадаємо, соціальна медична програма “Херсонщина обирає здоров’я” впроваджується Спілкою жінок Херсонщини, Медичним центром “Tautr Medical”, Благодійним фондом Євгена Рищука та Тойота-центр “Авто-Плаза” Херсон.

Головна мета Програми – провести ранню діагностику та профілакту онкопатологій в Херсонській області серед жінок та дітей сільської місцевості.

Програмою вже охоплено Каланчацький та Чаплинський райони, усього один населений пункт Скадовського району, та, на даний момент, 6 сіл Голопристанщини.

Відвідуйте лікарів регулярно! Рання діагностика рятує життя!

Спілка жінок Херсонщини

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН