Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині продовжують свою роботу по профілактиці онкозахворювань

Благодійна акція почалася ще минулого року. Тоді на Івана Купала почали збирати гроші для того, щоб забезпечити огляд фахівцем жителів області у найвіддаленіших куточках. Ця акція започаткована кількома організаціями, основна мета – знизити рівень онкозахворювань на Херсонщині.

Один з організаторів акції, “Благодійний фонд Євгена Рищука”. На сторінці фонду у Фейсбук поівдомили про черговий етап акції. Цього разу медики працювали у Чаплинському районі:

 – Сьогодні команда Благодійного фонду Євгена Рищука працювала у складі мобільної бригади соціальної програми “Херсонщина обирає здоров’я” у Магдалинівці Чаплинського району.

Приймали пацієнтів лікар-гінеколог та педіатр. Усього – 45 мешканців села скористалися можливістю пройти планове онкообстеження, яке виконавці програми проводять абсолютно безкоштовно для всіх.

Як і по іншим селам, які ми відвідали в рамках Програми, у Магдалинівці пацієнтів лікарі проконсультували, а за умови виявлення хвороб – зробили приписання ліків чи направили на дообстеження.

До речі, неприємні показники цього дня: із 26 дорослих пацієнток усього 3 – здорові.

Бережіть себе та своїх рідих! Відвідуйте лікарів!
Ну а ми з партнерами Спілка жінок ХерсонщиниМедицинский Центр Taurt-Medical та Тойота Центр Херсон “Авто-Плаза вже готуємося до наступного виїзду у села.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН