Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як випускникам Херсонщини подати документи до ВУЗу в електронному форматі

Випускники українських шкіл вже не тільки встигли скласти зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), а й отримати усі результати. Наразі вони мають обрати декілька вищих навчальних закладів, які підходять за балами ЗНО та готуватися до вступної компанії.

Так, цього року початок реєстрації електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти стартував з 1 липня, а вже з 10 липня – прийом заяв та документів безпосередньо на навчання. Процедура триватиме до 18:00 16 липня.

Варто пам’ятати, при реєстрації у системі вступник не вказує жодної персональної інформації, окрім:

– адреси електронної пошти (слугуватиме логіном для вашого персонального кабінету);
– номер та серію свого документа про повну загальну середню освіту;
– номер, пінкод та рік видачі сертифіката ЗНО.

Важливо, що власний електронний кабінет вступника активується за умови, коли всі параметри було введено коректно, а ПІБ збігаються у документі про повну загальну середню освіту та сертифікат.

З першу для того, щоб зареєструватися в електронному кабінеті вступника, Вам потрібно зайти на сайт Єдиної державної електронної бази з питань освіти. Перед реєстрацією варто переглянути усі підрозділи, а саме: умови прийому, новини та інструкція. Це допоможе вам уникнути непорозумінь та зробити усе з першого разу.

Детальну інструкцію щодо реєстрації дивіться у відео нижче (МОН України).

Нагадаємо, що з 24 червня по 9 серпня включно працює гаряча телефонна лінія Міністерства освіти та науки України та приймальня громадян щодо вступної компанії громадян 2019 року. Таким чином фахівці у сфері освіти відповідатимуть на усі питання випускників та допоможуть при реєстрації.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН