Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майже 180 дітлахів із Донецької та Луганської областей відпочивали на Херсонщині

Літо – пора канікул та активного відпочинку. Це найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти. Адже це – найдовший період відпочинку, нових пригод, подорожей, знайомств.

У період з 14 по 23 червня на лазурне узбережжя Чорного моря майже 180 діточок з Донеччини та Луганщини завітали на відпочинок.

Дітей гостинно зустріли у дитячому оздоровчому таборі «Лазурит КЕМП», що знаходиться у с. Красне, Скадовського району Херсонської області.

Тут, на березі Чорного моря, створено гарні умови для комфортного та безпечного оздоровлення.

Так, 20 червня, маленьких відпочиваючих відвідав директор Департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації Євген Криницький.

«Я дуже радий, що сьогодні Херсонщина може вас “пригостити” своїм сонцем, морем, турботою та смачною їжею. Це надзвичайно добре, що ви маєте змогу кожного року відвідувати наш регіон та відпочивати тут. Такими маленькими кроками ми показуємо, що ми одна єдина країна. Я вітаю вас у нашому Таврійському краї та бажаю вам і вашим родинам миру, здоров’я та благополуччя», – наголосив Євген Криницький.

За словами директора Департаменту, вже чотири роки існує програма по обміну дітей з різних областей і за цей час на Херсонщині оздоровлено майже 1500 діточок.

«Лише в цьому році заплановано оздоровити близько 700 дітей з Донецької та Луганської областей. До оздоровчої кампанії приєдналися бюджети всіх рівнів. Діти дуже бажають відпочивати на Херсонщині, а ми, у свою чергу, дуже раді їх тут зустрічати», – зазначив Євген Криницький.

Дітлахи висловили слова вдячності за радушний прийом та відпочинок, а на знак пошани та подяки виступили з концертними номерами. Після чого всі разом на лавках табору написали «Схід і Південь разом».

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН