Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортивний Херсон: у центрі міста можуть встановити спортмайданчик для гри в баскетбол

У парку Херсонська фортеця можуть облаштувати місце для активного відпочинку молоді. Там планують встановити спортмайданчик для занять баскетболом та волейболом. Загалом на це із міського бюджету потрібно близько 1,3 млн грн. Реалізувати цей проект можуть в рамках фінансування громадського бюджету міста Херсон.

«У Херсоні проживає велика кількість шанувальників баскетболу серед молоді та дітей, але на жаль, в місті немає громадських майданчиків із вільним доступом. Гравця доводиться або платити за зали в школах, що не всім доступно, або перелазити через паркани на закриті майданчики. Це формує несприятливі умови для розвитку дітей», – зазначає автор проекту Сергій Сергєєв.

Також відомо, що на новому сучасному майданчику для комфорту спортсменів планують встановити лавки, велопарковки та обладнати в’їзд на спортмайданчик для потреб осіб із обмеженими фізичними можливостями.

Зазначимо, що наразі даний проект очікує експертного висновку від департаменту ЖКГ. Після отримання даного висновку він має пройти громадські слухання. На них херсонці мають вирішити, чи потрібен їм цей спортмайданчик.

Якщо зрештою містяни вирішать, що хочуть бачити у центрі міста спортивний майданчик, який обладнають для занять баскетболом та волейболом, то його мають збудувати протягом 2020 року коштом міського бюджету.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН