Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скандальна компанія продовжує вигравати багатомільйонні тендери на Херсонщині на ремонт доріг

«Полтавабудцентр» – компанія із установчим капіталом в 0 гривень, яка отримує перемоги в багатомільйонних тендерах на будівництво та ремонт доріг по всій Україні. У минулому році діяльністю компанії зацікавилися в СБУ. В одному із судових розпоряджень йдеться, що «Полтавабудцентр» потрапила в ряд компаній, яких слідство підозрює у присвоєні бюджетних коштів. Правоохоронці вважають, що це відбувається через те, що компанія при будівництві або ремонті доріг використовує неякісні матеріали.

До речі, не тільки компанія, а й її власник вже не перший рік цікавить правоохоронні органи. Так, один із засновників скандальної «Полтавабудцентр», а саме Амирханян Араик перебуває в розшуку за статтею ст. 125 ч. 1 кримінального кодексу України (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень).

Натомість, не дивлячись на вищеперераховане компанія й надалі продовжує отримувати мільйони бюджетних коштів. Тільки за цей рік компанія отримала у Херсонській області понад 280 млн грн бюджетних коштів.

Так, 7-го червня «Полтававабудцентр» отримала перемогу у тендері на ремонт дороги державного значення, яка проходить через Херсонську область – дорога Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. За ремонт даної ділянки дороги компанія отримає майже 72,5 млн грн. Про це йдеться на сайті державних закупівель «Prozorro».

У тендерній документації вказано, що компанія має завершити поточний ремонт автомобільної дороги до 31 грудня цього року.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН