Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У парку ХДУ висадили понад 850 кущів троянд різних видів

Одним із пріоритетних напрямків роботи Херсонського державного університету є створення комфортних умов для відпочинку студентів, викладачів, співробітників і, звісно, гостей вишу.  За останній час на території паркової зони відбулися значні зміни, які не могли залишитися поза увагою.

Саме про них розповів завідувач господарської служби ХДУ Валентин Скурський: «На початку травня в парковій зоні Херсонського державного університету встановили 8 сучасних ліхтарів з декоративним оздобленням та 16 лав. Ідею освітити парк подав народний депутат України, обраний ректор ХДУ Олександр Співаковський. Також  за підтримки Олександра Володимировича навколо території університету встановили паркан, а на центральному вході – ворота».

Значна увага приділяється й роботам по озелененню території університету. Систематично на території парку висаджують молоді саджанці дерев. Також Валентин Скурський  звернув увагу й на окрасу  вишу – троянди. На даний момент висаджено понад 850 кущів троянд різних видів, які милують око та зачаровують своїм ароматом.

Розповів Валентин Володимирович й про ті зміни, які відбудуться найближчим часом: «Ми плануємо завершити освітлення центральної алеї парку та встановити ліхтарі на всій території паркової зони університету».

З кожним днем Херсонський державний університет модернізується та стає все комфортнішим не лише для здійснення освітнього процесу, а й для дозвілля та відпочинку.

 Прес-центр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН