Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях люди боролися зі сміттям

Протягом квітня-травня місяця по всій території України проходять екологічні акції, присвячені Всесвітньому Дню охорони навколишнього середовища, який буде відзначатися 05 червня 2019 року і проходить під гаслом «Або ми покінчимо із забрудненням, або воно покінчить з нами».

Відповідно до розпорядження сільського голови Великокопанівської сільської ради № 75 від 10.05.2019 року з метою активного сприяння та привернення уваги до проблем довкілля та з нагоди відзначення Всесвітнього Дня охорони навколишнього середовища долучитися до проведення даної акції було запропоновано відділу освіти, КП «Великокопанівське»  та депутатам Великокопанівської сільської ради шляхом залучення молоді до приведення належного естетичного та екологічного стану територій парків та дитячих майданчиків.

Ініціатива Великокопанівської сільської ради була підтримана. 

КП «Великокопанівське»  – постійно утримує порядок у центральному парку с.Великі Копані, на спортивному та двох дитячих майданчиках по в парку вул.Карла Маркса.

Депутат округу № 14 – Микола Чертенко організував обкошення трави на  дитячому майданчикуна розі вулиці Суворова та провулку Виноградній.

Депутати округів  8 – Баєв Петро Георгійович та № 9 – Кравченко Сергій Михайлович організували прибирання дитячого майданчика на розі вулиць Костіна, Жовтнева та провулку Радгоспний.

Активну участь у прибиранні, окрім самих депутатів, приймала сім’я Коліних : Ірина Миколаївна з дітьми Поліною та Захаром. Окрема подяка Костіній Олені Микитівні, яка в своєму поважному віці періодично збирає сміття на майданчику. Також хочеться відмітити Макаренка Віктора Миколайович, який з власної ініціативи та за власні кошти відремонтував зламаний спортивний тренажер на цьому майданчику.

Депутат округу  3 – Самойлова Лариса Олександрівна організувала жителів свого округу для прибирання дитячого майданчика на вулиці 8 Березня.

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН