Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомі науковці з різних регіонів України приїдуть сьогодні на Херсонщину

Провідні науковці з різних регіонів України у Бериславському районі зустрічатимуться з місцевим населенням. Основна мета зустрічі – проведення роз’яснювальної роботи серед населення, що проживає біля природних територій, на яких вже створено Національний природний парк «Кам`янська Січ», переваги створення природоохоронного об’єкта загальнодержавного значення та особливості його функціонування. Відповідний Указ Президент України підписав у квітні цього року.

Створення природного парку дасть можливість зберегти природні надбання для майбутніх поколінь, забезпечить жителів сільської території робочими місцями – і ніяк не порушує права одноосібників. Більше того, ця зона унікальної природної флори, де ростуть червонокнижні рослини, а тому потребує захисту.

Зустріч відомих науковців, представників Міністерства екології та природних ресурсів України, обласної та районної влади ініційовано постійною депутатською комісією з питань земельних відносин та екології Херсонської обласної ради.

Відповідні зустрічі відбудуться 30-31 травня 2019 року у Новорайській сільській об’єднаній територіальній громаді, Червономаяцькому старостинському окрузі, Новокаїрській, Милівській і Качкарівській сільських радах Бериславського району.

У порядку денному інформаційні доповіді щодо переваги створення природоохоронного об’єкта загальнодержавного значення «Кам`янська Січ» та особливості його функціонування

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН