Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Аграрії з Хероснщини виграли грант в рамках програми “Малі інноваційні гендерні гранти”

Олена та Олег Салутіни з Херсонської області стали отримувачами гранту в рамках програми “Малі інноваційні гендерні гранти”. Завдяки Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва на їхньому ТОВ «Рясний сад» з’явиться холодильник для фруктів і овочів, а дрібні виробники овочів отримають новий ринок збуту.

Салутіни – учасники проекту “Овочева пошта”, свою продукцію прямо з грядки та саду поставляють у пансіонати та дитячі табори Херсонської частини Чорноморського узбережжя. Охолодження фруктів та ягід прямо після збору значно збільшить термін їх зберігання. Більш того, тепер Олена та Олег планують закуповувати у місцевих дрібних виробників овочі, щоб розширити асортимент для своїх клієнтів і сформувати більш стійкі партнерські відносини з об’єктами сфери послуг та відпочинку.

Сьогодні з роботою підприємства знайомилася Олександра Гармаш, менеджерка міжпроектних програм UHBDP. Разом з грантоотримувачами Олександра Гармаш та представники Земля Таврії обговорили кроки подальшої співпраці.

Український проект юізнес-розвитку плодоовочівництва

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН