Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Конференція «Розвиток ринку туристичних послуг» пройде у Херсоні

6 червня в Херсоні, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business, відбудеться конференція «Розвиток ринку туристичних послуг».

У заході візьмуть участь власники та менеджери туристичних агентств, готелів, пансіонатів, кемпінгів, баз відпочинку, санаторіїв, садиб «зеленого туризму», арт-ресторанів та кафе, парків розваг, комплексів атракціонів, а також особи, зацікавлені у відкритті власної справи в даних напрямках.

Метою заходу є розробка концептуальних дій для популяризації туристичних, курортних, рекреаційних, культурних можливостей регіону з метою залучення до Херсонської області туристів і відпочиваючих не тільки з України, але і з Європи. А також визначення оптимальних інструментів розвитку ринку, підвищення ефективності та якості надання послуг.

В рамках конференції відбудеться нетворкінг-сесія, впродовж якої учасники матимуть змогу встановити контакти з більш як півсотнею учасників туристичного ринку: провідними експертами, практиками та представниками влади.

Організатор події – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Миколаїв, заснований на базі Миколаївського регіонального центру підтримки бізнесу, за сприяння ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business та за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації.

Конференція пройде у ресторані “Mozart”, з 10:00 до 17:00.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН