Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У структурних підрозділах «Укррічфлоту» в Херсоні проводять перевірку

20 травня 2021 року Головним управлінням Держпраці у Херсонській області розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки у структурних підрозділах          ПрАТ « Судноплавна компанія «УКРРІЧФЛОТ» розташованих у м. Херсоні.

Судноплавна компанія здійснює діяльність із перевезення вантажів морським і річковим транспортом, транспортного оброблення вантажів, ремонту і технічного обслуговування суден, складського господарства. І пріоритетом роботи всіх працівників компанії було і залишається забезпечення безпеки та здоров’я працівників під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт, транспортування та складування вантажів, а також при виконанні інших робіт біля причалу порту.

За період перевірки посадовими особами Головного управління буде перевірено додержання компанією норм та правил з охорони праці, та промислової безпеки на виробництві, наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Під час проведення наради до посадових осіб   було доведено інформацію про стан виробничого травматизму  та нещасних випадків за 2020-2021 роки, про заходи безпеки по недопущенню поширення гострої респіраторної хвороби COVID -19.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН