Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських школярів вітають зі святом останнього дзвоника

Цими днями херсонські школи святкують день останнього дзвоника. Заходу відбуватимуться і завтра. КОжен готується по різному. Із важливою подією у житті школярів привітав на своїй Фейсбук сторінці Юрій Рожков, який очолює Громадську платформу “Добро переможе”  і постійно допомагає школам міста та передмістя, передаючи меблі, техніку та влаштовуючи свята та для дітей:

 – Друзі! Вітаю зі святом останнього дзвоника! Цей 2018/2019 навчальний рік мені запам’ятався плідною співпрацею зі шкільними колективами. Ми з багатьма дітьми і дорослими стали дійсно друзями, адже разом зробили дуже багато корисних і цікавих справ: допомагали онкохворим дітям, перемагали у стортивних та інтелектуальниих змаганнях, захищали гранти і честь школи!
А сьогодні я дякую колективам і окремим старанним учням грамотами та грошовими відзнаками. Приємно, що достойних претендентів виявилось багато! Це – гордість міста, області, всієї країни! Поки я стиг побувати на святі останнього дзвоника у школах №№ 32, 56, 41 та 28. Та мої побажання успіху, наснаги і чудового літнього відпочинку стосуються всіх учнів, батьків, вчителів! Друзі, набирайтеся сил і здоров’я. Нас попереду чекають нові звершення!, – написав Юрій Рожков.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН