Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській школі №8 святкують 75-річчя

Про це на Фейсбуці повідомляє Альона Самініна:

 – Сьогодні завітала до школи № 8, яка багата своєю історією та освітянськими звершеннями, поколіннями мудрих педагогів і вдячних за науку випускників.
Урочисто, але по-домашньому тепло відсвяткували день народження, своє 75-річчя,вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники різних років, учні, батьки та почесні гості.
Щирі слова прозвучали від міської влади в особі заступників, від депутатів та випускників школи.
Звучали музичні й поетичні привітання у виконані учителів, учнів, батьків,тепло було від усмішок ведучих і виступаючих, від щирих слів гостей, захоплених вигуків глядачів, приємних спогадів випускників, вдячних відгуків ветеранів школи.
У переспіві вітальних промов найкращі побажання рідному колективу, колегам-освітянам адресувала директор навчального закладу.
«Ми хотіли зробити свято, щоб зібрати випускників і вчителів різних років, запрошували всіх тих, хто тут навчався. Це така велика зустріч випускників, але не одного року, а багатьох. Щоб люди поспілкувалися із тими, кого давно не бачили. Адже за довгий час життя розкидало їх усіх у різні куточки області та України”, – додала директор школи Ірина Олексіївна.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН