Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запоріжцям пропонують обміняти свої пакети на екоторби

Побутові відходи – одна з найболючіших тем всього світу. Поступово цивілізовані країни відмовляються від поліетиленових пакетів. Запоріжці про це лише мріють, однак добре, що ми рухаємося у цьому напрямку.

У місцевих жителів з’явилася прекрасна можливість обміняти непотрібні, шкідливі для природи поліетиленові пакети на стильні екоторби. ГО «Справжні дії» запустили у соціальних мережах челендж #стоппакет. Охочим взяти участь в акції потрібно сфотографувати свої «пакети з пакетами», які є у переважної більшості господинь, та викласти фото на сторінці організації у Facebook з хештегом #стоппакет.

25 травня на майданчику ТРЦ City Mall о 10:00 відбудеться захід «Зелене місто Z»: День без поліетилену». Там містяни, які взяли участь в челенджі зможуть обміняти пакети на торби. Усі зібрані відходи передадуть в одне з запорізьких підприємств для вторинної переробки, пише Forpost.

Відмовитися хоча б на день від поліетилену пропонували також торгівельним мережам Запоріжжя. Поки відгукнулися лише «Ашан» та «Єва».

Більш детально про умови можна дізнатись на http://diyi.org.ua.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН