Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Голій Пристані пройшов фестиваль “Відкриті уроки футболу”

Стартував новий сезон соціального проекту Федерації футболу України «Відкриті уроки футболу», що здійснюється за підтримки Європейського союзу. У рамках цього проекту у різних регіонах нашої країни проводяться дитячі фестивалі за принципом «футбол для всіх».

Цього разу цей захід дійшов до міста Гола Пристань Херсонської області, де на місцевому стадіоні «Дніпровець» з 6 по 10 травня взяло участь 192 дитини віком від 6 до 13 років. Загалом це діти-переселенці, діти учасників АТО, діти соціальних незахищених верств населення та звичайні школярі. Мета проекту – засобами футболу здружити дітей між собою.

На фестивалі були присутні й почесні гості, це виконавчий директор Херсонської обласної федерації футболу Олексій Кручер, голова Голопристанської міської федерації футболу Олександр Бурковський, замісник мера міста, представники відділу освіти та інші.

На футбольному полі, що розділене на 12 секторів вчителі фізичної культури проводили для учнів різноманітні ігри, естафети, цікаві заняття з футбольним м’ячем, які націлені не на досягнення спортивного результату, а на отримання радості від гри незалежно від рівня здібностей. Також на полі були присутні майданчик психолога та майданчик поліцейського.

Увесь інвентар, отриманий від ФФУ, а це футбольні м’ячі, фішки, манішки, футболки, для тренерів це нові спортивні костюми – залишиться місцевим школам, що прийняли участь у фестивалі, повідомляє Херсонська обласна федерація футболу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН