Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медичних сестер на Херсонщині привітали з професійним святом

12 травня щорічно відзначається Міжнародний день медичної сестри.

Успішно готує медичних сестер на Херсонщині Бериславський медичний коледж, який було  засновано в 1962 році.

Нині це  провідний вищий медичний навчальний заклад півдня України, який здійснює підготовку кадрів освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямами «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Фармація».   З нагоди професійного свята Володимир Кучер, директорБериславського медичного коледжу опублікував  привітання:

Шановні медичні сестри!

З нагоди вашого професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я!
Нехай ваша невтомна праця буде вам у радість, хай відчутною буде вдячність тих, кому ви допомогли, а доля подарує здійснення мрій і втілення творчих задумів. Нехай ваша робота завжди буде гідно оцінена.
Від щирого серця бажаю вам невичерпної життєвої енергії, легкості у вирішенні будь-яких питань і задач, насолоди від життя, особистого щастя та благополуччя.
Хай любов рідних та близьких, повага колег та друзів будуть для вас невичерпним джерелом сили, натхнення та впевненості у майбутньому.
Міцного вам здоров’я, миру та злагоди!

З глибокою повагою і шаною – Володимир Кучер, директор Бериславського медичного коледжу.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН