Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні з Днем Перемоги привітали військових служби правопорядку

Бійців зонального відділу служби правопорядку Херсона зі Святом Перемоги прийшли вітати учні навчально-виховного комплексу №7 та громадська організація «Добродія». Для військовослужбовців влаштували концерт та вручили їм символи свята – червоні маки, виготовлені дітьми власноруч.

На військову службу правопорядку покладені завдання попередження злочинів і правопорушень у військових частинах та на секретних об’єктах. Це внутрішня робота у Збройних силах України. У час, коли на Сході країни тривають бойові дії, а Херсонщина опинилась прикордонною областю з окупованим Кримом, військові зонального відділу протидіють диверсіям та терористичним актам на військових об’єктах. Візит дитячого колективу разом з громадськими активістами – очікуваний і приємний для воїнів.

«Ми вже давно співпрацюємо з «Добродією». І такі привітання нам дуже приємні, це відволікає колектив від буденності, привносить різноманіття в наше життя, за це ми дуже вдячні», – сказав начальник Херсонського зонального відділу військової служби правопорядку Микола Пацан.

Учні Херсонського НВК №7 підготували урочистий концерт з хореографічними та вокальними номерами патріотичного змісту.

«Наша організація постійно проводить заходи, метою яких є виховання патріотизму у наших дітей. Коли діти знають героїв минувшини, знають і бачать тих, хто зараз стоїть на сторожі миру, то розуміють, що свою батьківщину треба захищати кожному поколінню у свій час», – сказала голова громадської організації «Добродія» Вікторія Гавренкова.

Військові херсонського підрозділу служби правопорядку на знак вдячності подарували всім юним артистам солодощі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН