Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Три дні поспіль у Херсонському обласному театрі ім.Куліша очікують на глядача музичні програми

Херсонський обласний академічно-драматичний театр ім.Куліша готовий приємно вражати та дивувати гостей. Травневий репертуар театру відкриває вистава під назвою «Межа або у контейнері».

Три дні на херсонців та гостей міста очікують музичні програми:

8 травня – театралізована музична програма «Музичний коктейль»;

10 травня – музична комедія «Зірка кохання»;

12 травня – музична комедія «За двома зайцями».

Початок комедій о 18:00.

Хто не читав української літератури, а саме творів відомої письменниці Лесі Українки, той багато пропустив. Однім з величних творів є драма-феєрія «Лісова пісня». Дирекція театру вирішила не просто відтворити її на сцені, а на свіжому повітрі. Дія вистави розгортається на сцені театру у лісі, біля озера, і срібний місяць висвітлює чарівне сяйво душі Мавки.  Режисер вистави і художник-постановник дуже вдало використали природні декорації. Ця вистава не залишить вас байдужими і справить неймовірне враження. Черговий показ проведуть 11 травня о 19:30.

14 травня відбудеться довгоочікувана прем`єра епатажно-сатиричної комедії «#Фейс_контроль». Актори театру покажуть на власному прикладі, як ідеал краси може змінити ваше життя та нашкодити йому. Презентують комедію херсонцям на сцені під дахом. Початок о 18:00.

16 травня херсонців запрошують на перегляд притчі під назвою «Лавина». Дія вистави розгорнеться на великій сцені херсонського театру ім. Куліша. Початок о 18:00.

Окрім цього, з 17 по 25 травня у Херсоні проходитиме щорічний ХХІ Міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії». У рамках фестивалю на глядачів очікують багато сюрпризів та новинок. Більш детально ознайомитися з програмою можна за посиланням.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН