Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З аншлагами і чергами відбувся у Херсоні фестиваль театрів “Молоко”

Протягом трьох днів херсонці могли побачити вистави з фестивалю театрів “Молоко”. Херсонського глядача репертуар вистав відразу зацікавив, тому їх показ супроводжується аншлагом і величезними чергами.

Херсонський журналіст в соцмережі показав фото і прокоментував подію так:

ЗАШИФРОВАНІ КОДИ БУЛГАКОВА, ЯКІ СТВОРЮЮТЬ СЕБЕ САМІ
«Майстер та Маргарита» це портал у потойбічне, яке віднайшов великий письменник Михайло Булгаков. Його твір продовжує жити своїм життя, обростати новими смислами та образами. От і вчора (перед виставою Полтавського театру ім. Гоголя в рамках Фестиваль театрів “Молоко”) я тільки зараз збагнув – це не черга (на світлині) в театр (хай вибачить мене Олександр Книга ), це черга в мавзолей до того, хто «живее всех живих», і який був промовистим непрописаним героєм вистави режисера Сергій Павлюк.

5 липня Одеський фестиваль театрів показує моновиставу “Суперстар”. Герой вистави – 70-річний старий. Все його життя пролетіло, всі переживання, спогади – все залишилося позаду.

У моновиставі використовується маловідомий в Україні жанр звукоімітаціі.

Режисери вистави – @konstantin_tomilchenko і Олександр Братковський, автори таких постановок як «Вартові мрії», «Будинок таємничих пригод» і «Winterra». Розпочнеться вистава 5 липня о 19 .00

Автор – Олексій Кравчук

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН