Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для дітлахів провели «Ігри патріотів Херсонщини»

Щорічний обласний інтелектуальний турнір «Ігри патріотів Херсонщини» знову набирає обертів у Чаплинській громаді.

6 травня 2019 року працівники дитячого відділу КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» спільно з шкільними бібліотекарями провели змагання між учнями 5 – Б класу опорного закладуЧаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів (керівник С.А. Дрозд).

Учасники повинні були дати відповіді на запитання про тварин під час краєзнавчо-пізнавальної експедиції «У пошуках знайомих незнайомців» та про рослинний світ Херсонщини під час краєзнавчої гри «Зелене диво Херсонщини». Гра не залишила байдужим жодного учасника і особливо радісно, що кожен дав правильну відповідь хоч на одне-два запитання.

Але вже після першого туру визначилися сильніші і у фінал вийшла вісімка найерудованіших. Це Христина Цибульська, Анастасія Чернякова, Тетяна Комарова, Аліна Оліяр, Ілля Царюк, Максим Семенов, Олександр Ращупкін та Руслан Рудманський. Запитання про рослини виявилися для хлопців трохи складнішими, але вони не здавалися до кінця. Та все ж, склалося враження, що дві дівчинки – Тетяна Комарова та Аліна Оліяр  знають майже все і, в результаті, отримали рекордну кількість балів в загальному підрахунку – 33 на 35. Лише 2 бали, та все ж переможцем стала Аліна Оліяр.

 

Чаплинська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН