Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тварини у “Казковій діброві” у Новій Каховці залишились без засобів виживання: як допомогти

Популярним туристичним місцем у Новій Каховці завжди була Казкова діброва. Нині через окупацію регіону та відсутність постачання продовольства і будь-якого фінансування, вона знаходиться  у скрутному становищі.

Мінізоопарк ще у квітні залишився без кормів, а це близько 300 тварин. Процедура закупки кормів відбувалася на термін з травня по вересень на весь рік. Цьогоріч вона була зірвана.

Фермери та волонтери допомагали всіляко тваринам, але нині Казкова діброва знаходиться на межі виживання, на місяць витрачалося більше 85 тисяч гривень на її утримання. Власникам не дозволили вивезти тварин в інше місце, тому вони просять про допомогу.

“Я обращаюсь за помощью ко всем неравнодушным к судьбе животных людям! Кто ещё остался в Новой Каховке и в окрестностях, приходите в “Казкову диброву”, пожалуйста. Цена билета всего 20 гривен для детей и 40 гривен для взрослых. Эта цена одной чашки кофе или порции мороженого. А ведь каждое ваше посещение – это большая поддержка для животных.

Прошу всех людей, кто находится в других городах и странах, поддержите, пожалуйста, “Казкову диброву “. Даже самая незначительная сумма может помочь сохранить зоопарк. Нам хотя бы продержаться несколько месяцев.
Наша карточка: 4149 4991 3142 3152 Котова Валентина Васильевна”, – пише у соціальних мережах Олена Навроцька.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН