Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Оновлений “Лермононтовський” готовий приймати паціентів-військових

Найближчим часом Центр медичної реабілітації та санаторного лікування “Одеський” (колишній “Лемормонтовський”) розпочне прийом перших відпочивальників для реабілітації ‒ учасників бойових дій та військовослужбовців

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України. 

У повідомленні йдеться про те, що Міністерством вже виділено для забезпечення потреб Центру медичної реабілітації та санаторного лікування “Одеський” 20 мільйонів гривень. “Частина з цих грошей, зокрема, майже 5 мільйонів гривень, піде на закупівлю необхідного медичного обладнання, насамперед, бальнеологічного та фізіотерапевтичного. Також одним з першочергових завдань є проведення ремонтно-відновлювальних робіт у їдальні. Крім того, проведено роботи по очищенню та відновленню функціонування каналізації, вивезено сміття, проведено благоустрій території”, ‒ відзначив начальник Центру медичної реабілітації та санаторного лікування “Одеський” Ілля Лубашев.

За його словами, зараз практично на 90 відсотків укомплектовано штат Центру лікарським та медичним персоналом, а це фахівці з багаторічним досвідом у сфері медичної реабілітації та санаторного лікування.

Загалом, до кінця року для проведення капітального та поточного ремонту спальних, адміністративних і лікувальних корпусів, інших об’єктів інфраструктури та закупівлі обладнання для забезпечення потреб Центру планується виділити понад 100 мільйонів гривень.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН