Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині затвердили програму боротьби з поганими звичками

У Каховці приступають до впровадження міської цільової «Програми щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини в Херсонській області на період до 2021 року». Дане рішення було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету та опубліковано на сайті Каховської міськради.

У рамках програми будуть проведені заходи, націлені на запобігання розвитку пиятництва, тютюнопаління у дитячому середовищі. Одним з найважливіших заходів є надання рекомендацій суб’єктам господарської діяльності, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на території м. Каховки.

Окрім цього планується заборонити їм реалізацію алкогольних, слабоалкогольних, тютюнових виробів, у тому числі – пива, у магазинах усіх форм власності у нічний час з 23:00 до 07:00 години.

Вищезазначену тему порушать також у закладах освіти, зокрема школах. Управління освіти міської ради розробить та запровадить в дію «Програму організованого відпочинку шкільної молоді», особливо під час канікул.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН