Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сотні голубів замурували в стіну багатоповерхівки

Жителі Бердянська Запорізької області замурували голубів у прольотах між під’їздами однієї з багатоповерхівок. Птахи почали масово гинути від голоду, а в приміщенні з’явився сморід.

“Ніколи б не подумала, що в моєму місті є цілий будинок живодерів, що заживо похоронили птахів. Там майже місяць лежать близько 300 тіл голубів. Запах жахливий. Місцеві діти намагалися залізти туди і прибрати сітку. На відміну від своїх мам і тат, у них більше доброти і щирості”, – написала e Facebook зоозахисниця Валентина Мамай.

Причиною інциденту стало те, що мешканцям будинку допікало воркотання голубів. Вони змусили керівництво ОСББ закрити сіткою прольоти, де жили птахи. Коли зоозахисники намагалися визволити “в’язнів”, наштовхнулися на агресію місцевих людей., пише gazeta.ua.

“Ми приїхали туди, щоб розібратися в ситуації, але мешканців були не раді нас бачити. Намагаючись перешкодити звільнити голубів, почали розпускати руки. Крім того, що влаштували в будинку пташиний могильник, ще й готові битися, щоб цей жах тривав далі”, – додала Мамай.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН