Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі у дворі будинку вбили кримінального авторитета – ВІДЕО

Учора, 1 серпня, в Запоріжжі сталося жорстоке вбивство, за даними журналістів, був убитий місцевий кримінальний авторитет.

Про це повідомляє видання IPnews з посиланням на свідоцтва з місця подій. Також була опублікована фотографія з місця вбивства (18+).

Згідно з даними журналістів вбили кримінального авторитета Олексія Петрова на прізвисько “Петрик”. Чоловіка вбили з особливою жорстокістю – йому перерізали горло. Судячи по знімку, була розкрита сонна артерія.

Відзначається, що авторитет помер на місці.

Журналісти видання уточнили, що “Петрик” займався реалізацією відходів виробництва промислових підприємств, які накопичувалися на місцевому звалищі “Чорна Гора”. До 2000 року Олексій Петров був одним з 5 членів відомого угруповання “Франца”. Останнім часом Петров мешкав у приватному секторі в селищі Второмайске.

Пізніше було опубліковано відео з камери спостереження. Згідно із записом чоловік сам впустив у двір двох міцних хлопців і ті після короткої розмови напали на нього, побили і відтягли за припарковане авто, пише Перший Запорізький.

https://youtu.be/dO81xwvfAko

https://youtu.be/6CkUdeTeIvc

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН