Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським спортсменам подарували оргтехніку

Одним з провідних напрямків роботи Громадської платформи “Добро переможе” є розвиток спорту на Херсонщині. Засновник цієї організації – Юрій Рожков твердо переконаний: “Кожна дитина має гармонійно розвиватись. У школі тренувати мозок, а у позакласний час – тіло, займатися творчістю, розкривати свої таланти.  Тож, Громадська платформа “Добро переможе” на чолі з її лідером регулярно підтримуює проведення спортивно-розважальних заходів.

Руслан Русаль, перший заступник голови Херсонської обласної організації “Фізкультурно-спортивне товариство “Динамо” України розповів:

“З Юрієм Рожковим ми вже співпрацюємо років 15, ще до його депутатства. Організовували масштабні заходи для дітей, навіть, по Чемпіонату України! Продовжуємо у тому ж дусі і зараз. Зайняті, дисципліновані діти менше роблять шкоди, рідше потрапляють у злочині схеми і ростуть законослухняними. Особливо наші спортсмени радіють цінним подарункам за здобуті досягнення. А Юрій Рожков вміє стимулювати волю до перемоги! За призові місця та номінації нагороджує грамотами і дарує призи, серед яких, пам’ятаю, були пилосос і мультиварка! Уявіть собі гордість дитини та її батьків! Ці почуття – на все життя! Я щиро вдячний за це нашому спортивному товаришу і меценату Юрію Рожкову. А ще на цьому тижні, спільно з Німецьким фондом “Шолом” та Благодійним фондом “Мангуст” він передав ФСТ “Динамо” принтер у користування. Дякуємо за підтримку і стимул працювати ще краще!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН