Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Засновник екосадиби «Райдуга» Олексій Урсуленко збирає групу для поїздки у Піднебесну

З 15 по 29 квітня планується пізнавальна, дослідницька поїздка до Китаю. Маршрут сформований для тих, кому цікава філософія Давнього Сходу і хто хоче зануритись у середовище виникнення унікальних знань та таїнств. 

Олексій Урсуленко протягом трьох років вивчає китайську мову, перекладає давні тексти, і для нього цей візит стане також дослідженням. Хоча багато разів бував у Пекіні, але по-справжньому відкрив його для себе тільки зі своїм учителем Джоном Чжоу. 

«За три тижні мій вчитель відкрив для мене зовсім інший Пекін з великою кількістю парків і сакральних місць. Ці речі відкриваються тільки з тими, хто по-справжньому любить Китай. І я хочу поділитись радістю з багатьма. Ми зустрінемось з даоськими майстрами, буде багато мандрівок сакральними місцями, тобто поїздка дуже насичена», – розповів Олексій Урсуленко в інтерв’ю «Українському півдню». 

Під час поїздки заплановане навчання практикам у даоських майстрів, кілька з них будуть супроводжувати українську делегацію. У парках відбуватимуться заняття за китайськими методиками омолодження організму та подовження життя. Учасники групи відвідають кращий вегетаріанський ресторан Пекіна, побувають у найбагатшому приватному будинку, зведеному за принципами феншуй, а також – на священній даоській горі Удан та у давніх містах, які в різні часи були столицею Китаю.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН