Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В екосадибі «Райдуга» триває VІІ Міжнародний фестиваль Повноцінного Життя

Екосадиба всьоме збирає гостей з різних куточків України, які впродовж п’яти днів мають можливість перебувати в екологічно чистих, «дихаючих» будиночках, насолоджуватись сосновим ароматом і запахами південного степу, проводити час на лекціях, семінарах, майстер-класах експертів різних галузей знань, відпочивати, спілкуватись і насолоджуватись тишею. 

«Це місце, цей простір на вас чекало цілий рік. Як змінюється наш світогляд, наші уявлення, так і екосадиба перетворювалась, трансформувалась. І ми раді вітати вас знову в цьому чудовому місці. На початку червня у нас завжди проходить навчання в Академії Повноцінного Життя, а у серпні – наймасовіший захід, під час якого ви можете насолодитись спілкуванням з нашими експертами, один з одним, з природою», – привітав учасників фестивалю засновник Академії Повноцінного Життя Олексій Урсуленко.

Традиційно на фестиваль приїжджають давні партнери – гості з Німеччини. Засновник «Мюнхенської академії Цигун» Циншань Лю презентував свою нову книгу «Цигун – китайський шлях до здоров’я і довголіття».

«Я вивчав медицину у Пекіні, Мюнхені, західних університетах. У своїй родині осягнув ази східної медицини і почав практикуватись у цій галузі. Цигун – важлива частина китайської медицини, яка, з одного боку, є методом, який можна застосовувати самому, а з іншого – джерелом східної медицини. Якщо ви хочете залишатись здоровими, існує багато способів попередити прояви захворювань. Принцип китайської медицини: «Найкращий лікар – той, хто лікує хворобу, яка ще не з’явилась», – сказав Циншань Лю.

На кожному з фестивалів Повноцінного Життя читає лекції і проводить практичні заняття провідний спеціаліст Академії UGB (Німеччина) Ханс-Хельмут Мартін.

«Наша академія UGB була створена у 80-х роках минулого століття. Ми навчаємо тренерів з питань здорового харчування, оздоровчого голодування. Після закінчення Академії вони проводять курси та семінари, викладають принципи у школах і дитячих садках», – розповів Ханс-Хельмут Мартін.

Протягом фестивальних днів учасники мають змогу послухати лекції або ж взяти участь у майстер-класах й практичних заняттях з приготування цілющих напоїв, виготовлення хліба на заквасці, зайнятись медитативним ліпленням з глини, складанням раціону для здоров’я та довголіття. 

Фестиваль триватиме до 21 серпня. Охочі можуть побувати на семінарах зі звукотерапії гонг-майстра з Литви Андреуса Сутугинаса і майстра Цигун Циншань Лю за темою: «Ідеальна вага і рухливість».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН