Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У передмісті Херсона прощалися з зимою

На Херсонщині сьогодні, у прощену неділю проходять заходи, пов`язані з народними традиціями зустрічі зими, повідомляє “Український південь”.
Масляна, Масниця, Колодій! – у селищі Інженерному люди великим дружнім колективом зустрічали весну. На гуляння з’їхались гості з навколишніх сіл, селищ і міста Херсона.

Олег Кіцун, Наддніпрянській селищний голова розповів:

“Наша громада дуже гарно відпочила і розважилась! Ми часто проводимо народні гуляння за підтримки нашого друга і помічника Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”. Він пригостив громаду смачними варениками, блинами та зігрів глінтвейном. Дякуємо і за те, що забезпечив транспортом співочий колектив із с. Богданівки, а дорогою підхопив і шановних гостей із с. Молодіжного. Дуже приємно, що ми вже традиційно разом працюємо і відпочиваємо! До нашої Наддніпрянської селищної ради входять два селища: Інженерне і Наддніпрянське. То в Інженерному Юрій Рожков допоміг нам відремонтувати актову залу у школі-садочку, а у Наддніпрянському, спільно з бюджетами різних рівнів, долучився до ремонту центральної під’їзної дороги. Як же приємно тепер по ній їздити і у будні, й на свята! З чудовим настроєм приїхали, розважалися, потанцювали, поспівали, начастувались смаколиками, виграли купу призів! А усі негаразди та проблеми символічно спалили разом з опудалом Марени. Дуже дякуємо Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи “Добро переможе” за таке чудове свято!”

Добро переможе – громадська платформа Юрія Рожкова

 

Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН