Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селі на Херсонщині цього року відремонтують дошкільні заклади

На щорічному звіті він також нагадав про інші здобутки селищної громади. Напевно, найбільш приємний момент – забезпечення житлом сироти завдяки спеціальній державній програмі та піклуванню органів місцевого самоврядування. Як розказав  Анатолій Білий, місцеві фахівці та добрі люди подбали, щоб дівчина не бідувала. Вселили її не в «голі стіни», а в помешкання з меблями і технікою.

Протягом 2018 року велося чимало робіт по облаштуванню селища: ремонт внутрішньоквартальних доріг і проїздів, а також шляхів від прилеглих сіл; утеплення і ремонт дитячого садочка «Колобок»; облаштовуються дитячі майданчики, місця для літнього відпочинку.

Дніпрянський староста поділився і планами на наступний рік. А завдяки об’єднанню з Новою Каховкою – вони масштабні як ніколи.

«Наступного року ми очікуємо втілення двох великих проектів. Перший – стосовно ремонту дитячого садочка у Корсунці, другий – дошкільного закладу «Віночок».

За інформацією Анатолія Білого, проекти вже здолали кілька важливих етапів, зокрема проведена необхідна експертиза.

«Щиро вітаю з Новорічними та Різдвяними святами всіх дніпрянців і всіх мешканців Новокаховської міської ради. Миру вам, здоров’я, родинного затишку, злагоди, здійснення планів і задумів, щасливого, успішного нового року, світлих і радісних Різдвяних свят!», – привітав в.о. старости Дніпрянського старостинського округу Анатолій Білий.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН