Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голові Роздольненської ОТГ Вегандзу Мясникяну вручено орден “За вірність народу України”

Голову Роздольненської об`єднаної територіальної громади (Херсонщина) було відзначено в рамках  Всеукраїнського проекту «Місцеве самоврядування. Народні обранці». Серед нагороджених – наймолодший голова ОТГ Вегандз Мясникян, якому  урочисто було вручено орден “За вірність народу України”, – повідомляє “Український південь”

Захід проходив в столичному Будинку офіційних прийомів Уряду. 

До речі, ініціатором нагородження виступив перший Президент України Л.Кравчук, який особисто підписав посвідчення до нагород.

Для мене ця відзнака дійсно важлива. Адже вона – один з показників проведеної роботи! Тож я дякую кожному з вас – це наша спільна заслуга. Впевнений, попереду у Роздольненської громади ще багато досягнень і нагород!“, – так прокоментував на своїй сторінці у ФБ голова Роздольненської об`єднаної територіальної громади Вегандз Мясникян. 

З моменту заснування проекту він отримав підтримку не лише Адміністрації Президента, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, а й Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Українська асоціація районних та обласних рад”, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України” та інших громадських і урядових організацій. 

Його головна мета- сприяння розвитку місцевого самоврядування та щорічне відзначення кращих його представників та людей, які доклали значних зусиль до розбудови Держави. 

Втім, за словами засновників, це ще і можливість поділитися успішним досвідом з колегами, обмінятися цінною інформацією та висвітлити інноваційні підходи в керуванні громадами на сторінках презентаційного видання.

Наприклад, цьогоріч до успішних практик увійшов приклад Роздольненської ОТГ Херсонської області. Голова цієї громади не лише менше ніж зі рік значно покращив інфраструктуру, а й продемонстрував як має виглядати реальна участь населення в управлінні громадою. 

За матеріалом – ТСН

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН