Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська «Школа гуманітарної праці» відзначила 27-й День народження

В обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша колектив школи влаштував для всіх херсонців театралізоване дійство.

Освітній заклад має свій шкільний театр, його учасники працюють на одному майданчику з народними та заслуженими акторами України. І щороку колектив педагогів, учнів та батьків відзначає День народження рідної школи на великій сцені драмтеатру.

«Школа гуманітарної праці» за 27 років стала відомою серед закладів освіти України своїми підходами до навчання, виховання і розкриття творчих здібностей своїх вихованців.

«Саме в нашій школі розробляються, апробуються і запроваджуються в інших закладах України нові предмети та програми: з програмування, іноземної мови, релігії, філософії, медіа-освіти, естетичного виховання, співпраці з музеями та бібліотеками. Наш досвід використовують і вихователі дошкільних навчальних закладів у різних регіонах. Я хочу подякувати батькам, які підтримують школу і запевнити їх, що наш педагогічний колектив буде робити все, щоб наші діти були найкращими. Висловити вдячність депутатам обласної ради, яка є засновником нашої школи, за увагу до проблем дітей», – сказав директор «Школи гуманітарної праці» Артем Кияновський.

Нині в закладі здобувають освіту 280 учнів молодших класів та більше 300 дітей старшої школи. Цього року здана в експлуатацію перша лінія нового корпусу, що зведена за кошти обласного бюджету.

У День народження підбивають підсумки досягнутого у минулому році та намічають плани на цей рік. У перспективі – створення умов для всебічного розвитку дітей: будівництво нового спортивного майданчика для дітей з області, які постійно мешкають у спальному корпусі та розширення приміщення шкільної бібліотеки, фонди якої налічують близько 40 тисяч томів.

Працівники книгозбірні є розробниками навчальної програми «Медіа-освіта», яка отримала гриф Міністерства освіти. Програма спрямована на розвиток навичок критичного сприйняття інформації та програмування.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН