Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дошкільнята засівали херсонцям на щастя і добробут

На Старий Новий рік вихованці Херсонського ясел-садка №76 підготували святкову програму з українськими традиційними щедрівками та колядками.

Музична керівниця Наталія Солошенко розповіла, що у дитячому садку існує добра традиція вітати батьків, а також друзів дошкільного закладу з Новим роком та Різдвом Христовим.

«Ми заздалегідь вчимо колядки й щедрівки. Дітям дуже подобається, і батьки нас підтримують, бо ми навчаємо їхніх дітей звичаям і традиціям пращурів. 11 вихованців молодшої, середніх та старших вікових груп показали свої творчі здібності. І, звичайно, отримали дарунки, чим були дуже  задоволені», – розповіла Наталія Солошенко.

Дітлахи побували на місцевому телебаченні,  у Херсонській державній морській академії та в Херсонській міській раді, бажаючи господарям успіхів у прийдешньому році та добробуту, посіваючи за звичаєм пшеницею.

Бережемо традиції та передаємо наступним поколінням.
Щирі й відкриті прийшли маленькі посівальники. Голосисто лунали колядки й щедрівки, пронизані народною мудрістю, оптимізмом, надією та вірою в майбутнє“, – прокоментувала у своєму дописі у ФБ секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Звичайно, цього дня малеча не залишилась без смаколиків та подарунків.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН