Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні підбили підсумки конкурсу “Стипендія BOSCH SERVICE Автопланета” (Відео. Фото)

У Херсоні підбили підсумки конкурсу “Стипендія BOSCH SERVICE Автопланета”. Це унікальний соціальний проєкт, який реалізується холдингом “Автопланета”, розпочався 8 років тому за інціативи засновника компанії Романа Романова. За цей час більше 1200 студентів вищих навчальних закладів Херсона взяли в ньому участь, 160 – пройшли практику на виробництві, а 48 – отримали трудові книжки. 10 переможців за третє, друге та перше місця були нагороджені дипломами та сертифікатами на отримання стипендій протягом 3 місяців.

За перше місце визначено організаторами розмір місячної стипендії, перше – 2500 грн, друге – 2000 грн, третє -1500грн. Студенти Херсонського державного Аграрно-економічного університету, Херсонського національного технічного університету, Херсонського державного університету та Херсонського політехнічного коледжу взяли активну участь у цьому соціальному проєкті.

20 фіналістів конкурсу отримали заохочувальні подарунки та сертифікати на проходження оплачуваної практики на підприємстві.

У церемонії нагородження переможців взяв участь засновник холдингу “Автопланета” Роман Романов.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН