Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рідні загиблих воїнів АТО прийшли із протестом до Юрія Гусєва (Відео)

Сьогодні на сесію Херсонської обласної ради прийшли військовослужбовці та матері загиблих воїнів АТО з плакатами «Шануймо героїв війни» та «Ні гулянням під портретами загиблих воїнів!».

Родини, що втратили своїх синів в АТО, виступають проти проведення новорічних гулянь і виносної торгівлі поблизу меморіалу.

Матері й активісти зустрілись з головою обласної державної адміністрації Юрієм Гусєвим і висловили свою позицію. Губернатор сказав, що часто спілкується з військовими, які перебувають на фронті.

«Вони говорять: ми тримаємо фронт, щоб ви жили в мирних містах і рухали країну вперед. Я не можу заборонити комусь відзначати свята на головній площі міста. Ми зараз працюємо над створенням музею і меморіалу Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил, і це буде достойне вшанування пам’яті тих, хто поклав життя за країну», – сказав Юрій Гусєв.

Цього року головну ялинку і торговельні точки встановили поблизу постаменту з фотографіями воїнів Небесної сотні та загиблих земляків під час війни на Сході. Торік новорічне містечко розташовувались навпроти, біля кінотеатру «Україна».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН